Vegyesgyümölcs-torta

Gyümölcskedvelőknek igazi csemege, minden falat szó szerint élmény.

Ingyenes

A szakácskönyv amiben az adott recept szerepel

  • 0 Ft

Egy közepes méretű kapcsos tortaforma alját sütőpapírral kibéleljük, majd kirakjuk babapiskótával. A gyümölcsöket (amelyiket szükséges) feldaraboljuk. A vaníliás pudingport a tejjel és a cukrokkal a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük, még melegen beleforgatjuk a mazsolát és a vegyes gyümölcsöt. Azonnal a piskótára egyengetjük, és hagyjuk teljesen kihűlni. 2-3 órára hűtőbe tesszük. Fogyasztás előtt a tortát a formából kiemeljük. Felvert, csillagcsöves habzsákba töltött tejszínhabbal és friss gyümölcsökkel díszítjük.

l csomag babapiskóta, 7 dl tej (1,5%-os), 2 csomag vaníliás pudingpor, 4-4 evőkanál xilit és eritritol, 30 dkg vegyes gyümölcs, 5 dkg mazsola. A díszítéshez: 1 dl Hulala tejszín, 1 maréknyi gyümölcs.

16 szelet / melyből 1 szelet tartalma:

Energia: 128,6 Kcal
Szénhidrát: 43,3 g
Fehérje: 3,3 g
Zsír: 3,1 g

Még 26 további termék a kategóriában