Gazdagon illusztrált magyar népi mondókatár. A jól mondogatható és könnyen memorizálható versikék fejlesztik a gyermekek nyelvérzékét és beszédkészségét.
A könnyen mondogatható rövid versikék nemcsak a gyermekek szókincsét növelik, de a rajzok kiszínezése során fejlődik képi világuk, fantáziájuk is. A színes matricák pedig segítenek a gyerkőcöknek eligazodni a színek világában.
Egyik legnépszerűbb szövegértés gyakorló sorozatunk, a Szofi hercegnőt úgy állították össze íróink, hogy fény derüljön gyermekénél az esetleges hiányosságokra vagy gyengébb területekre, így még idejében korrigálni lehet a problémákat. A gyermekek a kis Szofi kalandjain keresztül játszva sajátítják el a szükséges készségeket, képességeket. Jelen munkafüzetünk a testséma, tér-idő témakört öleli fel.
A gyermekek életében fontosak a mesék. Ilyen idős korukban ez az egyik olyan dolog, amivel megismerik a világot. Mesekönyvünkben a legkedvesebb állatmeséket gyűjtöttük össze, színes és vidám rajzokkal illusztrálva.
Fejlesztő könyvcsomag 2-3 éveseknek. A postaköltséget mi álljuk!
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető egészséges ebédek és vacsorák válogatása
Széles skálán mozog a könyvben található sütemények változatai. A csodátlaos finomságok közül kiemelhető a Csokoládés-marcipános tekercs, a Banános-túrós kocka, a Mézes zserbó, a Piskótatekercses-joghurtos kocka, a Csokis-szilvakrémes szelet.
Mutatós finom sütemény, leveles tésztával. A camembert, a dió és az áfonyás íz harmonikus kombinációja.
A húsvét az egyik legjelentősebb ünnepünk, amelynek során számos egyedi, csak ránk jellemző szokás és hagyomány maradt fenn. Kifestőnkben a hagyományos húsvéti locsoló versekből gyűjtöttünk össze egy csokorra valót. Elsajátításuk fejleszti a beszédkészséget és a szókincset, hiszen olyan ritkán használt nyelvi fordulatokat használ, amelyek már nemigen találhatók meg a mindennapi beszédünkben.
A hozzávalókat mély tálba tesszük, jól összegyúrjuk, majd négy részre osztjuk. Lisztezett munkalapon egyenként közepes tepsi méretűre kinyújtjuk. Előmelegített sütőben, 170 °C-on, külön-külön kb. 7-10 perc alatt megsütjük. A krémhez a búzadarát a tejjel állandóan kevergetve sűrűre főzzük, kihűtjük. A cukrokat elvegyítjük a mascarponéval, majd a kihűlt tejbe- grízhez forgatjuk. Az egyik lapot megkenjük a grízes krém felével. Ráhelyezzük a második tésztát. Megkenjük valamilyen pikáns lekvárral, ráhelyezzük a harmadik lapot. A maradék krém következik, majd befedjük a negyedik tésztalappal. A tetejére a tortabevonót darabokra törjük, az olajjal vízgőz fölött kevergetve megolvasztjuk. A sütemény tetejére simítjuk, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük. Fogyasztás előtt meleg vízbe mártott éles késsel hosszúkás szeletekre vágjuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft