Mókás kifestőnk a járművek és munkagépek világába kalauzolja el a kíváncsi gyermekeket. A számokkal tarkított rajzok segítenek elsajátítani az írásukat. A matricák helyes beragasztásával a szülők visszaigazolást szerezhetnek arról, hogy kisóvodás csemetéje megértette és felismerte a hallottakat.
Az első részhez hasonlatosan itt is játékra épül a tanulás, kivéve, hogy ezek már inkább az iskolára készítik fel az óvodás gyermekeket.
Szöszmötölő sorozatunk a különböző, az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen kompetenciákra épít. A sorozat Figyu című részében a gyermekek a figyelemfejlesztésre összpontosíthatnak vidám feladatokon keresztül, melyhez segítséget nyújtanak a színes matricák.
Gazdagon illusztrált, vidám, állatos mondókák Juhász Magda tollából.
Iskolaérettséget elősegítő foglalkoztató munkafüzet 5-7 éves gyermekeknek egészség, lakókörnyezet és közlekedés témakörben.
Fordulat és izgalmas ifjúsági regény a kalandot kedvelő ifjúságnak.
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető kalóriacsökkentett sütés néküli desszertek válogatása
A porcukorral fehéredésig kevert tojássárgáját a kemény habbá felvert fehérjével és a liszttel felváltva összekeverjük. Sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe terítjük. Közepes hőfokon megsütjük. Nedves konyharuhára borítjuk, és hagyjuk kihűlni. Közben a pudingport 1 dl tejben simára keverjük, majd a többi tejjel sűrűre főzzük. Hozzákeverjük a kiolvasztott, villával áttört gesztenyemassza felét, kevés cukrot, a rumot és a kakaóport. Egy nagyobb őzgerincformát folpackkal kibélelünk úgy, hogy túllógjon. Ezután a piskótából levágunk egy akkora lapot, amellyel kibélelhetjük az őzgerincet, és egy lapot tetőnek. A kibélelt fomába vékony réteg gesztenyés krémet kenünk. A megmaradt gesztenyemasszából 1 cm vastag rudakat formázunk, a krémre fektetjük, majd befedjük a többi krémmel, és a piskótalappal. 1 napra hűtőbe tesszük. Tálaláskor keményre felvert, zselatinfixszel elkevert tejszínhabbal díszítjük, végül csokoládéreszelékkel megszórjuk. Rákenjük a tölteléket, majd szorosan feltekerjük, mint a bejglit. A feltekert hosszú rúdból ujjnyi szeleteket vágunk úgy, hogy nem vágjuk el teljesen, csak a tészta aljáig. A hatodik vagy hetedik bevágott rész után teljesen elvágjuk. Az így kapott bevagdosott „szirmokat” azonos irányban oldalra kiforgatva virágformát alakítunk ki. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, 12-15 percig még keleszthetjük, aztán tojással megkenjük a tetejét, és előmelegített sütőben, 180 °C-on pirosra sütjük. Vaníliás porcukorral megszórva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft