Egyszerű torta

Ingyenes

A szakácskönyv amiben az adott recept szerepel

  • 0 Ft

A cukrot és a vaníliás cukrot a tojással jó habosra kikeverjük. Lassanként hozzáadjuk az olajat, majd a sütőporos lisztet, végül a mazsolát és az aludttejet. Sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük, 200 °C-on aranyszínűre sütjük. A túrót áttörjük, elkeverjük a mascarponéval, a vaníliás cukorral, végül a keményre felvert tejszínnel. A kihűlt tésztát lapjában kettévágjuk. Megtöltjük a krém egyharmadával, a többit a tetejére és a peremére kenjük, majd õrölt fahéjjal díszítjük. Fogyasztásig hûtõben tartjuk, cikkekre vágva, kistányéron kínáljuk.

fél bögre mazsola, 1 bögre cukor, 2 tojás, 1 bögre aludttej, 2 evőkanál olaj, 1 csomag vaníliás cukor, 2 bögre liszt, 1 csomag sütőpor. A krémhez: 25 dkg túró, fél bögre mascarpone, fél bögre Hulala tejszín, 2 csomag vaníliás cukor. A díszítéshez: őrölt fahéj.

Még 26 további termék a kategóriában