Munkafüzetünk abban nyújt segítséget, hogy a második osztályhoz szükséges kompetenciákat erősítse, segítse a gyerekeket és a szülőket az országos kompetenciamérésre való sikeres felkészülésben, így segítve az alapkészségek, képességek fejlődését.
Ismeretterjesztő munkafüzet felső csoportos óvodásoknak, mely egy aranyos városon keresztül ismerteti meg a tudásszomjas ifjúságot az őket körülvevő világgal.
Míg a gyermekek színeznek, megismerhetik a kifestők szereplőit versek és mondókák segítségével. A gyermekeknek segítséget nyújtanak a borító és a hátlap belsején található színes képek.
A legkülönbözőbb és legfinomabb sütemények kanállal mérhető alapanyagokból.
Kedves szülők és gyermekek! Tudjuk, hogy a játékból soha nem elég. Mégis vannak olyan időszakok, várakozási idők, hosszú utazások, amikor a gyermek unatkozik, le kell kötni a figyelmét. Munkafüzetünk segít abban, hogy játszva tanulhasson, gyakorolhasson a gyermek, és felkészüljön az óvodai feladatokra.
Míg a gyermekek színeznek, megismerhetik a kifestők szereplőit versek és mondókák segítségével. A gyermekeknek segítséget nyújtanak a borító és a hátlap belsején található színes képek.
Kótyonfitty kifestősorozatunkban lévő képanyagot a beszédfejlődés különböző szakaszaihoz igazodva állítottuk össze, saját mondókáinkkal kiegészítve. A képek vonalvastagsága, mérete a rajzfejlődés életkori sajátosságait is figyelembe veszi.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. A tojásfehérjét kemény habbá felverjük. Felváltva a sütőporral elvegyített lisztekkel kis adagokban a sárgájás keverékhez dolgozzuk. A piskótamasszát sütőpapírral kibélelt nagyméretű tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük. Még melegen feltekerjük, majd kihajtjuk, és a papírt lehúzzuk róla. Hagyjuk kihűlni. A krémhez a csokoládét kis darabokra törjük, vízfürdő felett megolvasztjuk. Míg langyosra hűl, a habtejszínt keményre felverjük. A csokoládét robotgéppel összekeverjük a kakaóporral, a mascarponéval a porcukorral, a margarinnal, végül beleforgatjuk a habot is. A tésztalapot egyenletesen megkenjük a krém felével. A piskótát szorosan feltekerjük. Egy 10-15 centis darabot a végéből levágunk, az oldalához illesztjük, majd az egészet megkenjük a maradék krémmel. A marcipánt vékonyra kinyújtjuk, levélformával néhány levelet szúrunk ki belőle. A fatörzsre rakosgatjuk. Felszeletelve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft