A legfinomabb és legkülönlegesebb bögrével mérhető alapanyagokból elkészíthető sütemények receptjei egy könyvben. Egyszerű kevert tészták, különleges krémes, pudingos sütemények, sörkorcsolyák gyűjteménye. Zabpelyhes, gyümölcsös, szalámis, pesztós változatok mellett megismerhetjük az igazi Raffaello-golyó receptjét.
Gyakorló foglalkoztatófüzet 3-4 éves óvodásoknak, mely az írásmozgásra és a vonaltartásra fókuszál. A feladatok különböző nehézségi fokozatúak, így meg tudják találni a gyermekük képességének legjobban megfelelő, ugyanakkor kihívást, erőfeszítést igénylő feladatokat.
Vidám, színes, gazdagon illusztrált mesekönyv az esti mesékre vágyó óvodásoknak és olvasást gyakorló kisiskolásoknak egyaránt.
A dalokkal való ismerkedést sokan alábecsülik, pedig ilyen idős korban hasonló fontossággal bír, mint a színek és formák megismerése. A kifestő rövid dalainak éneklése vagy hallgatása fejleszti a bölcsődés kisgyermek fogékonyságát, színessé teszi érzelemvilágát.
Írás-előkészítő munkafüzet óvodásoknak és kisiskolásoknak. A gyerekek hajlamosak ráunni vagy belefásulni a gyakorlásba, ezért színessé és vidámmá tettük ezt a folyamatot. A gyerkőcök az állatok bemutatásán keresztül ismerkedhetnek a hangokkal és betűkkel, így játszva tanulnak.
A matematika tantárgy végigkíséri az iskolát. A gyerekeknek sokszor gondot okoznak az írásbeli feladatsorok, ezért ez a munkafüzetünk főleg erre a témára összpontosít. Harmadikos gyerekeknek, 170 matricával.
Szuper sütemények, sütés nélküli édességek, rétesek állnak csatasorban a kiadványban arra várva, hogy elkészítésükkel káprázatba ejtsük vendégeinket. Legtöbbjük egyszerűen, gyorsan összeállítható finomság.
A legfinomabb mézes zserbó, amit valaha kóstolhattál! Könnyű, omlós tészta, egy tökéletes krémmel töltve.
Egy gyerek, ha megkezdi az iskolát, az életének eddigi legfontosabb és legnehezebb feladata. Munkafüzetünk segít abban, hogy ne érje gyermekét felkészületlenül az első osztály megkezdése. A felkészülést segítik a vidám, tél tematikájú feladatok.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá felverjük. Laza mozdulatokkal folyamatosan beledolgozzuk a cukrot, a sütőporral elvegyített lisztet, a darált mogyorót, és óvatosan belecsurgatjuk az olajat. Az így kapott masszát egy közepes méretű tepsibe simítjuk, majd előmelegített sütőben, 180 °C-on megsütjük. Közben a krémhez atojássárgáját habosra keverjük a cukorral, néhány evőkanál tejjel, majd a pudingporral és a liszttel simára dolgozzuk, és a felforrósított többi tejhez adva krémet főzünk belőle. Kettéosztjuk, az egyik felébe belekeverjük a megolvasztott csokoládét, majd langyosra hűtjük. A felhabosított margarin egyik felét a sárga, másik felét a csokis krémbe vegyítjük. A tésztát megkenjük a mogyorókrémmel. Rásimítjuk a sárga krémet, ezt beborítjuk tejbe mártogatott háztartási keksszel. Ráegyengetjük a csokis krémet, a tetejére pedig a tejszínből felvert kemény habot kenjük. Fogyasztásig hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Kockákra vágjuk, kakaóporral mintát szórunk rá, és süteményestálra rendezve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft