Vidám kifestőfoglalkoztató kisgyermekeknek. Fejleszti a térbeli és formalátást. Segítségükre lesznek a színes matricák.
A kisgyermekek életének legnagyobb részét a mese- és játékélmények töltik ki. Vidám feladatokkal teli foglalkoztatónk az utóbbiba, a mesék világába repíti őket. Gyakoroljanak minél többet, hogy mire iskolapadba kerülnek, önállóan is szívesen vegyék majd kezükbe a könyveket.
A matematika és a számok világa az egyik legfontosabb tudásalap. Munkafüzetünk segít a gyermekeknek elsajátítani a számtant és az egyre nehezedő reál tantárgyak alapjait.
Hogyan juthat otthonában kisgyermeke sok ismerethez? Foglalkoztatónkban Irka és Cerka két kis figura kedves útitársa lesz minden kis gyermek és szülője számára. A 2-4 éves kisgyermek egyre ügyesebben mozog, egyre messzebb eljut a világban. De legfontosabb számára mégis az otthon, ami első perctől körülveszi. Sorozatunk első kötetében a Mi van a házikóban? kiadványunkban Irka és Cerka játékosan, sokszor játékokkal végig vezeti otthonában kis olvasóinkat.
Gyakorló foglalkoztatófüzet 4-5 éves óvodásoknak, mely az írásmozgásra és a vonaltartásra fókuszál. A feladatok különböző nehézségi fokozatúak, így meg tudják találni a gyermekük képességének legjobban megfelelő, ugyanakkor kihívást, erőfeszítést igénylő feladatokat.
Szétválasztó diétára alkalmas ételek receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
Egy szögletes, hosszúkás tepsit vajjal kikenünk, liszttel beszórjuk. A tojássárgákat fehéredésig keverjük a cukor felével és a sóval, majd apránként hozzáadjuk a tejet, felváltva a sütőporral elkevert liszttel. Ezután belecsorgatjuk az olvasztott, de már nem forró vajat, és beleszórjuk az őrölt fahéjat. A tojások fehérjéből a megmaradt cukorral kemény habot verünk, majd óvatosan beleforgatjuk a vajas masszába. A tésztát belesimítjuk a kikent tepsibe, és az előmelegített forró sütőbe tolva úgy sütjük meg, mint a piskótát. 10 perc múlva a hőfokot mérsékeljük, majd a tésztát szép sárgára megsütjük. Közben az almákat héjastul kicsumázzuk, és szeletekre vágjuk. Ha a tészta megsült, a tetejét vékonyan megkenjük a lekvárral. Rárakjuk az almaszeleteket, és meghintjük kevés fahéjas cukorral. Éppen csak annyi időre tesszük vissza a sütőbe, hogy az alma kissé színt kapjon, de még ne essen össze. Amikor kihűlt, kockákra vágva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft